Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Volop interactie tijdens de Infomeeting Hospitality

6

dec

6

dec

Na een maandje aftellen was dinsdagavond 4 december het moment daar: Capabel Onderwijs Groep presenteerde vier gloednieuwe opleidingen op het gebied van Hospitality. Tijdens de avond konden enthousiaste bezoekers hun toekomst (letterlijk) proeven aan de Heer Bokelweg in Rotterdam, met interactieve workshops en heerlijke hapjes en drankjes.

Ik Zorg

Capabel trapte de avond af met een kort informatief gedeelte over de verschillende opleidingen in Travel, Leisure en Kok. Daarna mochten de bezoekers al snel zelf aan de slag. Tijdens de interactieve workshops voor Kok en Hospitality & Travel konden ze op speelse manier hun vaardigheden testen, terwijl ze ook direct een goede indruk kregen van de opleiding en het vak.

Kloppen, snijden, draaien en smullen!

Deelnemers van de kookworkshop vielen direct met hun neus in de boter. Onder begeleiding van een professionele kok, mochten zij mayonaise kloppen, groente snijden en bitterballen draaien. Van het voorbereiden van de ingrediënten, tot het uitserveren kregen ze alle tips en tricks mee die het kookvak rijk is. In slechts een uurtje tijd mocht het resultaat er na driftig koken en veel gelach zijn. Heerlijk krokante bitterballen, kraakverse groenten en drie soorten volromige mayonaise. Jam!

Verre droombestemmingen voor even dichtbij

Ook in de workshop voor Hospitality & Travel was het aanpoten. Deelnemers van deze workshop kregen de opdracht om als reisorganisator een droomreis te bedenken voor een specifiek gezelschap. Met scharen, stiften, lijm en een verzameling tijdschriften gaven ze hun advies gestalte in de vorm van een moodboard. Na een uur tijd was het tijd om te presenteren! De meest exotische bestemmingen en kleurrijke reisideeën volgden elkaar op in een serie uitbundige presentaties, die even deden vergeten dat het toch echt december was.

Napraten met vers geshakete cocktails 

Nog vol van alle indrukken uit de workshops, konden de bezoekers al hun ervaringen delen onder het genot van een verfrissende cocktail van onze cocktailshaker. Het was de perfecte afsluiter van een intensieve, leerzame, maar vooral ook erg leuke avond. Met het enthousiasme op een high, was het uitzwaaien van alle aanwezigen een ware kers op de taart.  

 

Lijkt jou dit ook leuk?

Heb je de infomeeting gemist en lijkt een opleiding Hospitality bij Capabel jou ook wel wat? Neem dan snel contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag bij al je vragen en zorgen dat je snel de juiste informatie krijgt toegestuurd. 

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorie Overig

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00