Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

De opleiding doktersassistent nu ook in Zwolle!

Goed nieuws: Vanaf september start de opleiding Doktersassistent ook op onze locatie in Zwolle! Ook jij kunt in september nog starten in Zwolle. Schrijf je nu in en behaal in 15 maanden een erkend MBO diploma. Voor je het weet, kun je aan de slag als doktersassistent.

Aan de slag als doktersassistent

Als doktersassistent weet je van te voren nooit hoe een dag gaat lopen. Wanneer er een spoedgeval is, moet je snel kunnen schakelen. Je werkzaamheden zijn enorm gevarieerd. Je bent het visitekaartje van de praktijk en het aanspreekpunt voor patiënten. Verder assisteer je de arts, verricht je administratieve handelingen en voer je zelfstandig kleine medische handelingen uit.

Na je opleiding ga je aan de slag bij een huisartsenpraktijk, ziekenhuis, gezondheidscentrum, de GGD of een laboratorium. Door het huidige tekort aan zorgpersoneel is het baanperspectief voor doktersassistenten op het moment zeer positief.

Doktersassistent MBO4 in Zwolle

Capabel is een goed alternatief voor ROC opleidingen in Zorg en Welzijn. Wanneer je uit de omgeving Overijssel komt, kun je de opleiding Doktersassistent ook volgen op het ROC van Twente of het Deltion college. De opleiding Doktersassistent van Capabel in Zwolle onderscheidt zich van deze ROC's door de korte studieduur. Binnen 15 maanden kun je je diploma hebben. Op het ROC duurt de opleiding 3 jaar. Net als bij ROC opleidingen ontvang je bij Capabel een erkend MBO 4-diploma.

Volledig klassikale lessen

Wanneer je in september start met je opleiding volg je alle vak- en praktijklessen weer klassikaal op onze locatie in Zwolle. Studeren bij Capabel doe je dus weer gewoon zoals je van ons gewend bent: 1 dag klassikaal les, 1 dag online les, 2 dagen stage en 1 dag zelfstudie. We treffen uiteraard de nodige maatregelen rondom hygiëne en zorgen dat het mogelijk is om gepaste afstand te houden.

Schrijf je nu in! 

Wil jij snel starten met de mbo opleiding doktersassistent in Zwolle? Schrijf je dan nu nog in via onderstaande button. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen je graag!

BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding