Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Studeren is voor iedereen weggelegd!

Subsidie is volgens Wikipedia “een tijdelijke bijdrage van de overheid of een niet-commerciële organisatie ten behoeve van het starten van een activiteit waarvan het economische belang niet direct voor de hand ligt”. Als je googelt op ‘subsidie’ krijg je vooral resultaten over zonnepanelen. Maar wist je dat je ook subsidie kan krijgen als je een opleiding wil volgen? Dit kan met de scholingsvoucher, zie ook mijn blog van 1 november 2016.

De overheid kan je ook steunen in de vorm van een levenlanglerenkrediet, een hele mond vol, maar het biedt mogelijkheden als je wil studeren maar geen recht hebt op studiefinanciering. Hierbij is wel van belang om te melden dat het om een lening gaat die je dus terug moet betalen. Het fijne is dat het rentepercentage t/m december 2021 0% is, dus je betaalt geen cent meer terug dan dat je leent. Is de crisis toch ook nog ergens goed voor geweest!

Dit levenlanglerenkrediet heeft natuurlijk voorwaarden, zo moet je tussen de 30-55 jaar zijn en je hebt de Nederlandse nationaliteit of een verblijfsvergunning. Op de website van duo vind je de overige voorwaarden. De eerste voorwaarde die genoemd staat hebben wij al voor je geregeld. Die is dat je een mbo-opleiding volgt die erkend is door de Nederlandse overheid…check! Alle mbo-opleidingen van Capabel zijn erkend, dus die voorwaarde heb je al in de pocket.

Alle informatie kan je terugvinden op onze site. Neem daar dus zeker even een kijkje als je er aan denkt om een opleiding te volgen. Na een jaar heb jij een mbo-diploma in bezit en kan je aan de slag als professional. Dus dan profiteer je ook nog van de 0% rente, want je bent ruim voor 2021 klaar als je nu start. Wij hebben ongetwijfeld een opleiding die bij je past. Wil je er nog over nadenken? Geen probleem! Onze opleidingen starten vier keer per jaar.

Meest gekozen opleidingen

Capabel Onderwijs medewerker Yrla
Gepubliceerd door: Yrla Huls, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: MBO 2, MBO 4, MBO opleiding en MBO
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding