Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Start in november nog je opleiding Pedagogiek in Zwolle!

9

nov

9

nov

Dit gastblog is geschreven door Rianne Heesen. Rianne is sinds 2009 docent Pedagogisch Werk bij Capabel Onderwijs Groep in Arnhem en Zwolle. Ze geeft vooral les bij de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. In dit blog vertelt ze meer over de opleiding.

Vind je het ook zo leuk om met kinderen of jongeren te werken? Of had je dat altijd al willen doen, maar ben je toch eerst voor iets anders gegaan en heb je nu de gelegenheid om een carrière switch te maken? Denk dan eens aan de opleiding tot Pedagogisch Medewerker bij Capabel in Zwolle.

Je hebt met een diploma Pedagogisch Medewerker een scala aan mogelijkheden: werken in de kinderopvang of als onderwijsassistent, maar ook werken in wijkcentra, gezinshuizen of met jongeren met (complexe) gedragsproblemen.

Probeer het je eens voor te stellen: neem maar een stuk papier en teken. Teken een kinderdagverblijf, een schoolklas of een jongerencentrum.

Maar hoe teken je de geluiden van spelende kinderen, een gezicht dat opfleurt omdat een leerling iets begrijpt wat jij uitgelegd hebt of een jongere die je hebt kunnen begeleiden op zijn of haar levenspad? Hoe teken je het vertrouwen dat je geeft en krijgt van anderen of de armpjes om je heen van een peuter die plots aangeeft dat hij/zij je lief vindt?

Doe je ogen dicht, durf te dromen en stap in die wereld.

Pedagogisch Medewerker in Zwolle

Waarom een opleiding bij Capabel? Omdat je in 15 maanden je doel kunt bereiken. Bij Capabel behaal je binnen 15 maanden een erkend MBO-diploma. Hiermee onderscheiden de opleidingen Pedagogisch Medewerker van Capabel Zwolle zich van bijvoorbeeld de opleiding van Landstede MBO Het is hard werken, maar dan ben jij binnenkort degene die het verschil kan maken in het leven van kinderen en jongvolwassenen.

Een ander voordeel is dat je bij Capabel 4 keer per jaar kunt starten. Je hoeft dus niet een heel jaar te wachten voordat je kunt beginnen aan je opleiding. Schrijf je nu in voor een van onze opleidingen en start nog in november!

Gepubliceerd door Diede Kruijsen
In de categorieën Zorg en Welzijn en MBO opleidingen

Diede is marketeer bij Capabel Onderwijs Groep

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00