Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Speciale Open Dag : stel al je vragen aan onze eigen studenten!

13

jun

13

jun

Maandag 4 juli organiseren onze studenten Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener (SMD) een Open Dag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Het organiseren van deze Open Dag is een eindopdracht van onze huidige leerlingen SMD.

Tijdens deze Open Dag is iedereen welkom die geïnteresseerd is in het volgen van een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep. Je krijgt deze dag informatie over alle opleidingen van Capabel Onderwijs Groep. Onze studenten geven deze dag informatie over het onderwijs bij Capabel, het lesmateriaal, toetsing en de stage.  Daarnaast zal er een infomarktje zijn en wordt iedere bezoeker gekoppeld aan een student. Via speeddate achtige sessies kan je vragen stellen aan onze studenten.

De Open Dag vindt plaats op onze vestiging te Utrecht, Australiëlaan 14-16, Parkeren kan in de directe omgeving (Woonboulevard Kanaleneiland). Voor route en adresgegevens kijk hier

Wil je langskomen, dan ontvangen wij graag jouw aanmelding via ons infocentrum: 088-2701270 of via info@capabel.nl             

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorieën Zorg en Welzijn en Overig

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00