Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Trek de stoute schoenen aan: word pedicure!

2

nov

2

nov

Ik Zorg

Een mens loopt gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen. In een mensenleven is dit gemiddeld 185.000 kilometer, meer dan vier keer de  wereld rond. Dus het is niet zo gek dat er voetproblemen voorkomen. Vrouwen hebben vier keer zoveel last van voetproblemen dan mannen. Een van de oorzaken hiervan is het lopen op hoge hakken (wie mooi wil zijn…). Het belang van goed verzorgde voeten is dus groot!

Dankbaar beroep

Het beroep van pedicure is een dankbaar beroep. Het voetverzorgingsbedrijf krijgt steeds meer de erkenning die het verdient. Ongeveer 60% van de bevolking heeft te maken (gehad) met voetklachten.  De landelijke brancheorganisatie ProVoet zegt dat de vraag naar pedicurebehandelingen alleen maar zal toenemen!

Wat maakt het beroep nu zo’n mooi beroep? Wat is er zo speciaal aan het beroep? Ans Verschuren, docent pedicure: “Dat is onder andere de zorg die je kunt geven aan mensen, pedicures zijn “zorgers!” Wat is er nu mooier dan iemand die de praktijk binnenkomt en vergaat van de pijn aan een voet, deze even later weer vrolijk en pijnvrij naar buiten ziet gaan!”

“Pedicures zijn zorgers!”

Word zelf erkende pedicure!

Wil jij pedicure worden? Dat kan! Capabel Onderwijs Groep biedt de opleiding Pedicure aan. Onze opleiding is de kortste weg naar een eigen pedicurepraktijk. De opleiding voldoet aan alle eisen die gesteld worden vanuit ProVoet en stichting BRAVO. Zij erkennen hiermee de kwaliteit van het diploma.

Kies uit de dag- of avondopleiding. De dagopleiding duurt 10 maanden en de avondopleiding 18 maanden. Tijdens de opleiding leer je alles over voeten en voetbehandelingen. Je krijgt les in anatomie, fysiologie en pathologie. Maar ook ondernemerschap komt aan bod. Droom jij van je eigen pedicure praktijk? Met Capabel Onderwijs Groep bereik je je doel het snelst!

Capabel’s pedicure-opleiding

De opleiding is sinds kort vernieuwd! De opleidingen zijn efficiënter ingedeeld en daarmee goedkoper geworden. De kwaliteit is natuurlijk gewaarborgd gebleven!

Kijk snel op de website voor meer informatie en meld je aan!

 

Gepubliceerd door Mariëlle Walta
In de categorieën Zorg en Welzijn en MBO opleidingen

Ik ben Mariëlle Walta, Onderwijskundige/Onderwijsontwikkelaar bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleidingen. Alles wat jij op de opleiding leert heb ik (samen met de docenten) ontworpen. Ik schrijf een blog over alles wat met Capabel Onderwijs Groep en het mbo te maken heeft. Ik hoop met mijn blog veel mensen enthousiast te maken om een mbo-opleiding te volgen. Verder kan ik niet zonder sneakers, Netflix, koffie en is de zomer mijn favoriete seizoen!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00