Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Pak nu je laatste kans en start nog in september!

22

aug

22

aug

Laatste kans, start september!

Let op: dit is een nieuwsbericht van 22 Augustus 2017. Inmiddels is het September startmoment in 2017 begonnen en kun je je hier niet meer voor inschrijven. Kijk bij startdata voor het eerst volgende startmoment.

Het is bijna zover! De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar gaat binnenkort van start. Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een opleiding? Bij Capabel Onderwijs Groep kun je jezelf nu nog inschrijven voor het september startmoment. Zo ben jij volgend jaar al verzekerd van een diploma en baan in Zorg en Welzijn!

Zoals je op onze blog kan lezen is er zeer goede werkgelegenheid in de sector Zorg en Welzijn. Dit jaar zijn er 12.000 banen bij gekomen en in 2018 komen er nogmaals 18.000 banen bij! Dit zien we direct terug in de grote interesse voor onze opleidingen. Zowel jonge starters als ervaren medewerkers die zich willen omscholen zien hier veel mogelijkheden voor hun toekomst.

Banengroei in sector Zorg & Welzijn

 

Al ruim 30 jaar ervaring
De specialist in Zorg & Welzijn
Transparante prijzen
Erkende MBO opleidingen
Klaar in 1 jaar!
Meerdere startmomenten

Ga voor baanzekerheid in 2018!

Veel enthousiaste docenten staan klaar om in september te beginnen met de nieuwe klassen. Met slechts één dag in de week naar school ervaren de leerlingen bij Capabel Onderwijs Groep veel vrijheid bij het indelen van hun tijd. Zo zijn er studenten met kinderen en anderen hebben een bijbaan naast studiefinanciering. Capabel biedt veel flexibiliteit, en dat wordt gewaardeerd.

Wil jij weten welke opleidingen nog plek hebben? Hieronder zie je een overzicht van alle opleidingen, klik door om te kijken of je in september nog kunt starten. Als jij nog in september wil starten, wees er dan snel bij. Want de mogelijkheid om volgend jaar al aan het werk te zijn in Zorg en Welzijn, spreekt aan!

September nog starten? Tot 11 september kun je nog instromen in het 4 september startmoment!
Op 4 september begint de introductieweek. Begin je later, dan krijg je een vervangende introductiedag.

 

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorieën Zorg en Welzijn en MBO opleidingen

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00