Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Open dag in Eindhoven

11

jun

11

jun

Eindhoven (ook wel de lichtstad genoemd) is de stad van Philips, PSV en worstenbroodjes. Er zijn ook genoeg leuke dingen te doen. Eindhoven barst van de hotspots, highlights, evenementen en andere activiteiten. Breng een bezoek aan het centrum voor een uitgebreid aanbod aan winkels en restaurants, slenter door Strijp-S voor prachtig industrieel erfgoed of verdwaal in de vele musea. Allemaal activiteiten die je mooi kan combineren met een bezoekje aan de Eindhovense vestiging van Capabel Onderwijs Groep. Iets in de trant van het nuttige met het aangename combineren. 

Net buiten het centrum, maar zeker nog op loopafstand van het station, vind je een van de vestigingen van Capabel Onderwijs Groep. Je bent op 23 juni van harte welkom om een kijkje te komen nemen, dan organiseren we een open Capabeldag. Tijdens deze open dag zijn er volop voorlichtingen, presentaties en activiteiten die je kunt bijwonen om kennis te maken met de verschillende studierichtingen binnen Zorg en Welzijn.

Onze opleidingen zijn interactief en praktijkgericht dus onze open dagen zijn dat ook. Tijdens de open dag laten we je zien hoe onze opleidingen er uit zien maar je kan het ook ervaren tijdens de proeflessen. Dus nadat je wat oud-studenten hebt gesproken over hoe Capabel hen geholpen heeft in het werkveld volg je bijvoorbeeld een proefles Doktersassistent.  

Over het werkveld gesproken…als het om de werkgelegenheid gaat dan doet regio Eindhoven het de komende twee jaar prima. Het aantal banen in de regio stijgt met 2,7 procent en de werkloosheid daalt naar 3,2 procent. Mocht je geen plannen hebben om na je opleiding in Eindhoven te blijven dan zit het met de werkgelegenheid ook wel goed. In 2019 wordt met ruim 1.6 miljoen banen de meeste werkgelegenheid verwacht binnen Zorg en Welzijn. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je zonder werk zit. Kom tijdens de open Capabeldag kijken of een opleiding binnen Zorg en Welzijn iets voor jou is. 

De open dag is van 10 tot 14 uur, dus daarna heb je nog alle tijd om Eindhoven te ontdekken. Kijk voor meer informatie op de site, en dan zien we je 23 juni!

Gepubliceerd door Mariëlle Walta
In de categorieën Zorg en Welzijn en MBO opleidingen

Ik ben Mariëlle Walta, Onderwijskundige/Onderwijsontwikkelaar bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleidingen. Alles wat jij op de opleiding leert heb ik (samen met de docenten) ontworpen. Ik schrijf een blog over alles wat met Capabel Onderwijs Groep en het mbo te maken heeft. Ik hoop met mijn blog veel mensen enthousiast te maken om een mbo-opleiding te volgen. Verder kan ik niet zonder sneakers, Netflix, koffie en is de zomer mijn favoriete seizoen!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00