Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Open Capabeldag in Arnhem druk bezocht

23

mrt

23

mrt

Op zaterdag 17 maart vond in Arnhem de Open Capabeldag plaats als onderdeel van de week van Zorg en Welzijn. In deze week werd landelijk het werken in Zorg en Welzijn onder de aandacht gebracht. Dit is van groot belang, want het tekort aan personeel in Zorg en Welzijn in Nederland loopt heel hard op! De kranten stonden er vorige week vol mee en met de aankomende vergrijzing neemt dit de komende jaren alleen maar verder toe. Het was een groot succes, zo’n honderd geïnteresseerden kwamen af op deze open dag!

Capabel Onderwijs Groep biedt een unieke kans om met een versneld MBO traject de overstap naar de Zorg en Welzijn sector te maken. Daarmee ben je veel sneller klaar dan op een regulier ROC. Bovendien heb je vaak recht op studiefinanciering, omdat de opleidingen in voltijd worden gegeven. Dit in tegenstelling tot de meeste particuliere aanbieders waar de opleiding bijna altijd als Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) wordt aangeboden en je minder begeleiding krijgt.

 

 

Op de Open Capabeldag verzorgde een team van enthousiaste docenten, studenten en werkgevers leuke en informatieve proeflessen. Zo werden er mindmaps gemaakt, kon je bloed prikken en was er een tandarts practicum met een wel heel bijzondere patiënt. Ook vond er ieder uur een algemene voorlichting plaats en kon je terecht voor al je vragen over onze verkorte MBO opleidingen in Zorg en Welzijn. De bezoekers ontvingen een leuke goodiebag met informatie over het werk in Zorg en Welzijn.

In mei starten we in Arnhem met een grote groep enthousiaste nieuwe studenten. Samen met hen dragen we ons steentje bij om straks iedereen in Nederland de zorg te kunnen geven die nodig is.

Heb je de Open Capabeldag gemist? Geen probleem. Ieder kwartaal vinden er voorlichtingsbijeenkomsten plaats op onze locaties.
Hieronder zie je een leuke impressie van de open dag in Arnhem.

Wil jij ook graag versneld aan de slag in de Zorg en Welzijn? Schrijf je nu in voor een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep!

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorieën Zorg en Welzijn MBO opleidingen en Arbeidsmarktperspectief

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00