Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Onze eerste online diploma-uitreiking is een feit!

22

jul

22

jul

Online diploma-uitreiking Den Haag De afgelopen maanden zijn voor onze studenten bij Capabel een spannende tijd geweest. De maatregelen rondom het coronavirus vroegen om de nodige flexibiliteit en extra inzet van hen. We zijn dan ook onwijs trots op de studenten die tijdens deze moeilijke periode zijn geslaagd. Deze toppers verdienden het natuurlijk om in het zonnetje gezet te worden. Op 14 juli vond daarom voor de opleidingen in Den Haag een online diploma-uitreiking plaats. Zo konden de fantastische prestaties van onze studenten toch, helemaal coronaproof, gevierd worden.

Veel persoonlijke aandacht tijdens de diploma-uitreiking

Een diploma-uitreiking organiseren in deze tijd vroeg om de nodige creativiteit. Hoe zorgen we voor een feestelijke stemming, waarbij toch 1,5 afstand wordt gehouden? Voorafgaand aan de diploma-uitreiking ontvingen de geslaagden een uitnodiging. De studenten die op de uitnodiging gereageerd hebben, zijn uitgenodigd om naar de diploma-uitreiking in Den Haag te komen. De familie ontving een link naar de online livestream, zodat zij vanuit thuis mee konden kijken. Het gebrek aan nabijheid en knuffelen hebben we opgevangen met extra individuele aandacht voor elke student. Een extra complimentje kon daarbij zeker niet ontbreken. De geslaagden studenten waren heel enthousiast en voelden zich, ondanks de maatregelen, erg gezien en gewaardeerd.

Naast de familie van de studenten, waren ook de leerbedrijven online aanwezig bij de diploma-uitreiking. Bij deze leerbedrijven hebben de studenten, waar nodig met enige aanpassingen, de laatste lootjes gelegd om hun diploma te behalen. Het was erg leuk voor hen dat deze bedrijven erbij waren. Op deze manier kregen ze niet alleen van onze docenten persoonlijke aandacht, maar ook van de mensen uit het werkveld met wie ze de afgelopen tijd nauw hebben samengewerkt.

Zien we jou in september?

Onze eerste online diploma-uitreiking was dus een succes en voor herhaling vatbaar! In september willen wij de online diplomering op deze manier voort zetten. Studeer jij af voor september? Dan weet je nu al wat je te wachten staat, een warme maar vooral persoonlijke felicitatie op 1,5 meter afstand!

Gepubliceerd door Diede Kruijsen
In de categorie Overig

Diede is marketeer bij Capabel Onderwijs Groep

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00