Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Jessica wint gratis opleiding bij Capabel

10

dec

10

dec

Jessica Haverkamp uit Eibergen sluit 2014 af met een knal! Zij is door Capabel Onderwijs Groep uitgeroepen tot winnares van de speciale actie “Wie verdient het mooiste jaar?”. Jessica mag bij Capabel Onderwijs Groep gratis een beroepsopleiding op mbo-niveau volgen. Zij heeft de opleiding gewonnen dankzij haar man die haar heeft voorgedragen voor deze prijs. Hij schreef het volgende over zijn vrouw: “Jessica verdient het mooiste jaar, omdat ik Jessica een supervrouw vind en ze altijd klaar staat voor mij en onze twee kinderen. Ik gun het haar van harte en ze verdient het echt!!” Hij wist met zijn woorden voor zoveel support te zorgen dat Jessica deze prijs gewonnen heeft.

Jessica heeft op donderdag 11 december uit handen van Henk-Jan Nijboer van Capabel Onderwijs Groep een cheque ontvangen die zij kan inwisselen voor haar opleiding. Natuurlijk ontbrak ook een mooie bos bloemen niet om Jessica extra in het zonnetje te zetten!

Capabel Onderwijs Groep biedt volwassenen de mogelijkheid om in 1 jaar een volledig erkend mbo-diploma te behalen. Jessica heeft haar keuze al gemaakt en is ook al begonnen met haar opleiding tot Doktersassistent. Sinds zij begonnen is in augustus heeft ze een vol programma. Een fulltime opleiding bij Capabel naast de zorg voor haar gezin! Dat is niet niets, maar het bevalt Jessica prima. Het volgen van de opleiding gaat goed en nu is zij druk doende met het vinden van een stageplek. Capabel Onderwijs Groep wenst Jessica veel succes met het vervolg van haar opleiding!

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorieën MBO opleidingen en Overig

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00