Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Ik Zorg. En jij?

7

nov

7

nov

Ik Zorg

Het is al wel vaker gezegd: de zorg en welzijn kent forse personeelstekorten. Meer en meer mensen moeten worden opgeleid om de alsmaar groter wordende zorgvraag te kunnen opvangen. Een uitdaging voor de zorg en welzijn sector. Maar een kans voor jou natuurlijk! Schrijf je in en stroom nog mee met het november startmoment. 

Ik Zorg

Om het groeiende probleem van personeelstekort aan de kaak te stellen, is de overheid is een nieuwe campagne gestart: Ik Zorg. In de campagne laten meer dan 600 mensen met verschillende achtergronden zien hoe veelzijdig werken in zorg en welzijn is. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Allemaal hebben ze hun werk en hun passie gevonden in deze sector. En dat kan jij ook!

De campagne laat zien hoe breed de sector is. Daarom bieden wij ook zo veel verschillende opleidingen aan! Zo is de kans nog groter dat jij je droombaan in de zorg en welzijn vindt!

Pak je kans

De sector is hard op zoek naar mogelijkheden om meer “handen aan het bed” te krijgen. Meer personeel, dat is het doel! Door het grote personeelstekort heb je met een erkend MBO-diploma een sterke positie.

Stagiaires mogen vaak blijven bij hun stagebedrijf. Studenten worden snel na het afronden van hun studie al aangenomen. Kortom, kies je voor een opleiding in de zorg en welzijn, dan is de kans op een baan groot. Zie jij jezelf al als bijvoorbeeld Verzorgende IG, Begeleider Gehandicaptenzorg of Pedicure jouw droombaan? Pak dan nu je kans!

Verkort en versneld

Binnen 15 maanden sta jij al met een erkend MBO-diploma op de arbeidsmarkt, met beide voeten stevig op de grond. Je hebt alle benodigde kennis en praktische ervaring opgedaan. Jij kan direct al jouw bijdrage leveren aan de sector en de samenleving!


Word jij hier enthousiast van? Meld je dan nog snel aan voor het november startmoment! Meld je voor 19 november aan om nog in te kunnen stromen. Ik Zorg – nu is het aan jou!

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorieën Zorg en Welzijn en Arbeidsmarktperspectief

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00