Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

30

dec

30

dec

We zitten in december en dat betekent dat we mogen terugblikken op het afgelopen jaar. 2016 was een jaar waarin weer veel gebeurd is. Veel hoogtepunten maar helaas ook veel dieptepunten, maar over de dieptepunten gaan we het niet hebben. Omdat Nederlanders zo van lijstjes houden (zie blog 23 mei jl.) gooi ik er nog eentje in, de laatste ik beloof het. Een lijstje met een aantal hoogtepunten van 2016:

Het leuke van een nieuw jaar is dat iedereen weer bezig is met goede voornemens. Een mooi goed voornemen is je persoonlijke ontwikkeling. Heb je altijd al getwijfeld of je nog een opleiding zou gaan volgen. Twijfel niet langer en ga studeren! Volgend jaar hebben we bij Capabel Onderwijs Groep, naast onze vertrouwde opleidingen, een aantal nieuwe in het assortiment. Wat denk je van Tandartsassistent, Agogisch medewerker GGZ of Sociaal cultureel werker? Wij hebben een ruime keus aan opleidingen in de Zorg en Welzijn sector, dus er zit ongetwijfeld een opleiding voor jou bij. Het mooie is, als je in 2017 start met een opleiding, kan je in 2018 al aan de slag.

Neem snel een kijkje op onze website en meld je aan voor 2017!

Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! We zien je graag in 2017 tijdens onze foute kersttruien dag. 

 

Gepubliceerd door Mariëlle Walta
In de categorie Overig

Ik ben Mariëlle Walta, Onderwijskundige/Onderwijsontwikkelaar bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleidingen. Alles wat jij op de opleiding leert heb ik (samen met de docenten) ontworpen. Ik schrijf een blog over alles wat met Capabel Onderwijs Groep en het mbo te maken heeft. Ik hoop met mijn blog veel mensen enthousiast te maken om een mbo-opleiding te volgen. Verder kan ik niet zonder sneakers, Netflix, koffie en is de zomer mijn favoriete seizoen!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00