Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Verkorte MBO opleidingen
Pedagogiek en Onderwijs
in Zwolle!

 Pedagogisch Medewerker staat lachend in speeltuin

Lijkt het jou leuk om met kinderen te werken en kom je uit de omgeving van Overijssel? Dan kun je één van onderstaande opleidingen ook via onze vestiging in Zwolle volgen! Verkort en volledig erkend. Schrijf je nu in om al in november te starten:

In 15 maanden erkend MBO 3 & 4

Wanneer jij start, kun je al na 15 maanden je erkende MBO diploma halen.
De opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang is te volgen op mbo 3 niveau. De opleidingen Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent zijn te volgen op mbo 4 niveau.

Waar ga je werken?

Als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker of Pedagogisch medewerker kinderopvang kun je onder andere aan de slag bij een kinderopvang, of buitenschoolse opvang. Als Onderwijsassistent zul je aan de slag kunnen op een basisschool, in het speciaal onderwijs, het voortgezet onderwijs en in het beroepsonderwijs.

Start na 6 weken met stagelopen

Waar er voor veel vitale beroepen een enorme vraag is naar personeel, is het op dit moment lastiger om een stageplek te vinden in het onderwijs. Daarom krijg je extra tijd om een stageplek te vinden voor jouw opleiding. 6 weken na de start van de opleiding behoor je normaliter een stageplek te hebben gevonden. Is dit niet gelukt? Dan helpen wij je in een apart programma om zo snel mogelijk een leerwerkplek te vinden.

Wil jij snel starten met jouw droomopleiding in Zwolle? Meld je dan snel aan via onderstaande button! Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze opleidingsadviseurs.

Meest gekozen opleidingen

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
Handhaver verzorgt de administratie
Welke opleiding moet je kiezen: Beveiliger 2 of Beveiliger 3?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, twijfel je misschien tussen het volgen van de opleiding tot Beveiliger 2 of tot Beveiliger 3. Beide opleidingen bieden waardevolle kennis en vaardigheden, maar welke past het best bij jou?
Meer lezen
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding