Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Capabel start met verkorte opleidingen in Zwolle

5

jul

5

jul

We hebben een nieuwe locatie toegevoegd: Zwolle! Zo kunnen we ervoor zorgen dat we ook in het Noorden en Oosten van Nederland regelmatig kunnen starten met onze verkorte opleidingen. Sinds een aantal weken kun jij jezelf inschrijven voor deze nieuwe locatie. Hiermee zijn we een mooie aanvulling op het aanbod van MBO opleidingen van de ROC’s uit de regio.

Capabel biedt jou de kans om zo snel mogelijk door te stromen naar een betaalde baan. Waar de ROC’s zich vooral richten op een breed opleidingsaanbod, specialiseert Capabel Onderwijs Groep zich in verkorte Zorg & Welzijn opleidingen voor jong volwassenen vanaf 18 jaar. Zo verdien jij binnen no-time je opleiding terug!

Daarbij biedt Capabel Onderwijs Groep erkende opleidingen aan. Dit betekent dat je gewoon studiefinanciering en een ov-reisproduct kan aanvragen!

Volop baankansen in Zwolle

En ook voor de Zorg & Welzijn instellingen in de regio’s is dit goed nieuws. Want in de regio Zwolle is er een groot tekort aan medewerkers in de Zorg en Welzijn. De regio Zwolle telt maar liefst 33.000 banen in deze sector. Dus als jij klaar bent met jouw versnelde opleiding kun je bijna direct aan de slag!

Vooral voor de opleiding Verzorgende IG zijn de kansen in de regio Zwolle zeer goed.

Wil jij meer weten over onze opleidingen? Bekijk de verschillende opleidingspagina’s op onze website of bezoek een voorlichting.

Gepubliceerd door Samira van der Berg

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00