Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Capabel Onderwijs Groep ontvangt het NRTO-keurmerk

22

mei

22

mei

Capabel Onderwijs Groep heeft op 18 mei 2017 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Capabel Onderwijs Groep voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan Capabel Onderwijs Groep aantonen dat het voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

“Binnen elke dienst die we leveren, re-integratie, inburgering of onderwijs, staat de deur altijd open voor mensen met minder kansen. Wij willen niemand buitensluiten en iedereen gelijke kansen bieden.”, vertelt directeur Annemieke Krikke van Capabel Onderwijs Groep.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Over Capabel Onderwijs Groep
Capabel Onderwijs Groep biedt MBO opleidingen in Zorg en Welzijn. De voordelen van het volgen van een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep is dat het 1-jarige opleidingen zijn waarbij je 1 dag per week les hebt. Ook zijn het erkende MBO opleidingen en zijn er meerdere startmomenten per jaar.

Gepubliceerd door Tara van Zomeren
In de categorie MBO opleidingen

Mijn naam is Tara van Zomeren, medewerker bij Capabel. Via deze blogpagina informeer ik jou over de nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen bij Capabel. Zelf hou ik van reizen, muziek en films. Ik zie mezelf als iemand die enthousiast, creatief en een echte levensgenieter is!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00