Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

29 juni Open Dag Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener in Utrecht

4

jun

4

jun

Maandag 29 juni organiseren onze studenten SMD een Open Dag van 11:00 uur tot 14:00 uur. Tijdens deze Open Dag is iedereen welkom die geĆÆnteresseerd is in het volgen van deze opleiding bij Capabel Onderwijs Groep. Onze studenten geven informatie over het onderwijs bij Capabel, het lesmateriaal, toetsing en de stage. Kortom een leuke en informatieve Open Dag verzorgd door onze studenten voor jouw als toekomstige student!?

De Open Dag SMD vindt plaats op onze vestiging te Utrecht, Australiƫlaan 14-16, Parkeren kan in de directe omgeving (Woonboulevard Kanaleneiland). Voor route en adresgegevens: http://www.capabel.nl/over-capabel/vestigingen/utrecht/#

Wil je langskomen, dan ontvangen wij graag jouw aanmelding via ons infocentrum: 088-2701270 of via info@capabel.nl.

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorie Zorg en Welzijn

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00