Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Leren met korting voor een kansberoep: GETREADY2WORK!

Een greep uit de krantenkoppen van de laatste tijd: “Helft toetreders arbeidsmarkt werkte niet vanwege opleiding”, “Aantal banen voor het eerst in 2 jaar tijd gedaald”, “Ruim miljoen mensen zonder baan kunnen of willen werken.” Dit zijn geen nieuwsberichten waar je vrolijk van wordt, zeker niet als je als werkzoekende thuis zit. Het UWV betaalt jouw uitkering dus je redt het wel, voor nu. Maar je bent het zat om op de bank te zitten, je hebt alle series op Netflix al gezien en het huis is nog nooit zo schoon geweest. Je wilt weer aan de slag! Je hebt een hele lading werkervaring op je CV staan, maar de leukste vacatures eisen net die ene specifieke opleiding. GETREADY2WORK biedt uitkomst.   

GETREADY2WORK is een initiatief om werkzoekenden te ondersteunen in het volgen van een opleiding om hen om te scholen in een kansberoep.

Met andere woorden: GETREADY2WORK helpt jou om een studie op je CV te zetten waarmee jij kans maakt op een baan in een sector waar ze staan te springen om mensen. Via GETREADY2WORK kun je een scholingsvoucher krijgen die je tot maximaal 2500 euro korting geeft op een opleiding. Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn: je gaat met 2.500 euro korting een verkorte MBO opleiding volgen voor een beroep waar ze in Nederland een tekort aan hebben of verwachten. De kans op betaald werk na het succesvol afronden van je opleiding is sneller en groter dan bij een reguliere MBO opleiding. Wij ondersteunen gratis en vrijblijvend het gehele traject van de subsidieaanvraag voor jou, tot en met de scholing!

Het aanbod aan opleidingen in Nederland is enorm, op een gegeven moment weet je gewoon niet meer wat je moet studeren. Daarnaast zijn er ook steeds meer opleidingen waar je tot voor kort nog niet eens van gehoord had. Wist je bijvoorbeeld dat Draagdoekconsulent, iPhone glazenmaker en Cupcake Designer ook beroepen zijn?

Wij houden het bij de vertrouwde opleidingen waar je nu, straks en in de toekomst nog veel profijt van hebt. Er dreigt een tekort aan apothekersassistenten en monteurs elektriciteitsnetten. Dit zijn twee voorbeelden van de opleidingen die je bij ons met de scholingsvoucher kan volgen. Ik kan mijn eigen cupcakes wel ontwerpen, maar ik weet niet welke medicijnen ik mag combineren of wat ik moet doen als mijn meterkast overspannen is.

Dus ben jij op dit moment werkzoekend, krijg je een uitkering via het UWV en wil je je omscholen in een beroep waarmee je verzekerd bent op werk? Kijk dan eens op Omscholing

Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen
beveiliger staat lachen voor winkelpand
Waarom zou je beveiliger worden?
Het beroep van beveiliger kan een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een dynamische en uitdagende carrière. In dit blog bespreken we waarom het de moeite waard kan zijn om beveiliger te worden en hoe dit beroep kan bijdragen aan een zinvolle loopbaan.
Meer lezen
Doktersassistent staat in praktijkruimte met spierbal
Verzorgende IG of doktersassistent?
Droom je van een carrière in de zorg en ben je nieuwsgierig naar het verschil tussen een verzorgende IG en een doktersassistent? In dit artikel vertellen we je over de opleiding, het werk, het salaris.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding